facebook twitter Reactie plaatsen 
De PLEURIS gaat uitbreken in Eindhoven (PSV), ze krijgen hun zin niet
Auteur Bericht
HJV
Unregistered

 
Bericht: #1
De PLEURIS gaat uitbreken in Eindhoven (PSV), ze krijgen hun zin niet
De KNVB gaat geen doellijntechnologie toepassen tijdens de Klassieker Ajax-Feyenoord op zondag 2 april.

Dat heeft de voetbalbond maandagmiddag besloten, nadat het systeem zondagmiddag in De Kuip tijdens Feyenoord-PSV van grote waarde bleek. Scheidsrechter Bas Nijhuis kreeg een signaal op zijn horloge dat de bal de doellijn was gepasseerd door een grabbelende Jeroen Zoet.

De treffer bleek de beslissende (2-1) in de topper, waarna er flink wat geluiden opgingen om het systeem ook tijdens de (wellicht bepalende) competitiewedstrijd Ajax-Feyenoord op 2 april in de ArenA te gebruiken.
Ingestemd

Dat gaat niet gebeuren, weet Voetbal International te melden. Voorafgaand aan het seizoen is de afspraak gemaakt dat de camera's in de eerste helft van de competitie in De ArenA hangen en in de tweede seizoenshelft in De Kuip. Daar hebben alle clubs mee ingestemd. "Moreel gezien kan het niet dat je de spelregels halverwege het seizoen verandert", legt een woordvoerder van de KNVB de keuze uit.
27-02-2017 19:45
Reageren op dit bericht
Petra Offline
Posting Freak

Berichten: 2.142
Lid sinds: Aug 2014
Bericht: #2
RE: De PLEURIS gaat uitbreken in Eindhoven (PSV), ze krijgen hun zin niet
Ik snap de titel niet. Er is geen pleuris uitgebroken in Eindhoven en over de wedstrijd Ajax tegen Feijenoord heeft PSV toch niks te willen? Of überhaupt gevraagd?
27-02-2017 21:17
Reageren op dit bericht
Reactie plaatsen