Voetbaltalk - hét forum over voetbal
Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - Afdrukversie

+- Voetbaltalk - hét forum over voetbal (http://forum.overvoetbal.nl)
+-- Forum: Forums (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Voetbaltalk (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Discussie: Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging (/showthread.php?tid=5149)Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - jerry - 29-06-2020 20:44

Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging
Maandag, 29 juni 2020 om 20:10

Leroy Fer blijft Feyenoord trouw, meldt het Algemeen Dagblad maandagavond. Na lang onderhandelen heeft de middenvelder, die over een aflopende verbintenis beschikt, besloten om zijn dienstverband in De Kuip voort te zetten.. Met Eric Botteghin, wiens contract ook afloopt, is geen akkoord bereikt. De kans is groot dat hij Feyenoord deze zomer verlaat.


Voetbal International wist vorige week te melden dat Fer tijdens de onderhandelingen inzette op een driejarig contract, terwijl Feyenoord niet verder wilde gaan dan een verbintenis voor een seizoen. Het lijkt erop dat beide partijen tot een compromis zijn gekomen, met een nieuw tweejarig contract voor de dertigjarige middenvelder. De contractverlenging is goed nieuws voor trainer Dick Advocaat, die Fer groep voor Feyenoord wilde behouden.

Fer, die eerder uitkwam voor FC Twente, Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City, verdient momenteel bij Feyenoord een miljoen euro bij Feyenoord. Bij Besiktas kon hij naar verluidt drie keer zoveel verdienen, maar een avontuur in de Turkse competitie lijkt er niet langer in te zitten. Feyenoord moet het nieuws over het aanblijven van Fer nog wel officieel bevestigen. De routinier kwam afgelopen seizoen tot 5 doelpunten in 34 duels in verschillende competities. Hij is bezig aan zijn tweede periode in De Kuip, waar hij in het seizoen 2007/08 debuteerde.

Feyenoord meldde vorige week al het aanblijven van Orkun Kökcü tot 2025, terwijl Mark Diemers overkomt van Fortuna Sittard. Daarnaast beschikt Advocaat op het middenveld ook nog over Jens Toornstra en de vorig seizoen aan Excelsior verhuurde Wouter Burger. De ervaren coach lijkt echter niet langer te kunnen beschikken over Botteghin. De gesprekken over een nieuw contract hebben volgens het Algemeen Dagblad niet het gewenste resultaat opgeleverd. De verdediger speelt sinds 2015 voor Feyenoord, dat hem destijds voor 2,5 miljoen euro overnam van FC Groningen.


RE: Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - Jeli - 30-06-2020 09:12

Goede zaak dat hij blijft, zelf vind ik het met Botteghin zo wel mooi geweest. Laatste paar wedstrijden was het op zich nog wel ok, maar daarvoor kwam die niet meer vooruit.


RE: Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - patrick - 30-06-2020 12:15

Goede zaak, fer is wel een type waar er niet veel van zijn . Fysiek beresterk en ook nog kop sterk als middenvelder. Het middenveld is redelijk tot goed ingevuld nu...denk ook niet dat ozyacup nog komt.met kokcu,diemers ,toornstra en burger heb je 4 aanvallende middenvelders..misschien el ahmadi als stand in voor fer???


RE: Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - Jeli - 30-06-2020 14:47

Moet je niet meer aan beginnen aan Ahmadi, we hebben routine genoeg op middenveld.
Verder hoop ik niet dat Feyenoord alsnog rondkomt met Botteghin, laat maar lekker gaan.


RE: Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - Vakkie RR - 30-06-2020 19:27

Nee Bottegin was leuk afgelopen seizoen maar het is tijd om door te schakelen.

Een aanvaller is nog wel nodig. Berghuis en Bosenik zijn nu de enige bruikbare dat is te weinig.


RE: Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - REDNECK - 01-07-2020 20:17

Fer wist al dat hij wilde blijven.......hehehe......de grapjas vandaar dat hij het onderste uit de kan wilde halen....

El Ahmadi moeten we absoluut niet doen, was in zijn laatste jaar bij ons al een stuk minder.

Over Botteghin heb ik gemengde gevoelens.....de laatste maanden stond het met Senessi toch wel goed en hij blijft gevaarlijk bij corners.

Met het oog op de toekomst moeten echter wel verder kijken.


RE: Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - Jeli - 02-07-2020 08:57

Is waar de laatste maanden speelde hij niet zo slecht, maar was daarvoor veel geblesseerd. Ik vind niet zo erg dat hij gaat, tijd voor nieuwe speler.


RE: Feyenoord bereikt akkoord over langverwachte contractverlenging - Jeli - 20-07-2020 08:08

Ik was al bang dat Botteghin toch zou bijtekenen en men is weer in gesprek, vind dat Arnesen het erg goed doet, maar ik baal ik zelf enorm van.