Voetbaltalk - hét forum over voetbal
Kuyt zorgt nu al voor een groot probleem bij Feyenoord' - Afdrukversie

+- Voetbaltalk - hét forum over voetbal (http://forum.overvoetbal.nl)
+-- Forum: Forums (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Voetbaltalk (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Discussie: Kuyt zorgt nu al voor een groot probleem bij Feyenoord' (/showthread.php?tid=5139)Kuyt zorgt nu al voor een groot probleem bij Feyenoord' - jerry - 26-05-2020 22:13

'Kuyt zorgt nu al voor een groot probleem bij Feyenoord'

Feyenoord heeft de toekomstplannen al klaarliggen. Dick Advocaat zal het seizoen 2020-2021 leiden en daarna moet Dirk Kuyt het stokje overnemen, maar dat kan nog problemen opleveren.

Voetbal International noemt de vanzelfsprekendheid hiervan 'opvallend'. "Dat hij trainer zou gaan worden, is al lang bekend en opgeschreven en niemand binnen Feyenoord die het tegensprak of er vraagtekens bij plaatste. Nu lekte maandagavond in Veronica Inside ook al zijn volledige staf uit. Toeval of niet, de beoogde assistenten Fons Groenendijk en Henke Larsson laten zich begeleiden door Rob Jansen."

Lees ook
'Feyenoord-verdediger wil volgend seizoen verhuurd worden'
Voor de Katwijker ligt de weg open, maar er is één probleem: "Dick Advocaat ís gewoon nog trainer en weet nu dat er al over zijn graf wordt geregeerd. Hij ís dus bezig aan zijn laatste jaar, dat hebben anderen voor hem beslist. Maar wat als hij net zo presteert als afgelopen seizoen? Moet hij dan alsnog het veld ruimen voor een trainer die even Onder-19 heeft getraind en er nu een jaartje tussenuit knijpt?"
Volgens VI is dat niet zo vanzelfsprekend. "Advocaat is zo ervaren dat hij ook wel weet dat er in de jungle niks vooruit te plannen valt, maar tegelijkertijd weet hij óók dat de geest van een nieuwe trainer de autoriteit van de zittende coach ongewild maar wel automatisch aantast. Wat er ook gebeurt, de schaduw van Dirk Kuijt zal boven de selectie van Feyenoord gaan hangen