Voetbaltalk - hét forum over voetbal - spelregels
Welkom op dit forum! Zoals de naam al aangeeft is de bedoeling van dit forum het discussiëren over alles wat te maken heeft met voetbal. Mocht je iets te melden hebben wat daar totaal niets mee te maken heeft dan kun je dat kwijt in het speciale Offtopic-forum.

We hebben hier de volgende spelregels:

*Gebruik begrijpbare taal, dus geen hele zinnen in dialecten of vreemde talen.
*Geen overmatig hoofdlettergebruik.
*Gebruik een duidelijk onderwerp (titel). Onduidelijke onderwerpen maken het forum zeer onoverzichtelijk.
*Open geen nieuw topic over een onderwerp dat er al staat.
*Spammen of crossposten is verboden.
*Vermeld bronnen: als je een artikel overneemt uit een krant of tijdschrift (al dan niet online) dien je hierbij de bron te vermelden (met url), mede in verband met copyright.
*Plaats geen pornografische, racistische, discriminerende, beledigende of aanstootgevende teksten of links daarnaar.
*Plaats ook geen links naar illegale sites.
*Gebruik geen nickname die aanstootgevend kan zijn voor anderen. Ook misbruik van een nickname die al door iemand anders wordt gebruikt is verboden.
*Felle en heftige discussies zijn prima en soms zelfs gewenst. Maar het "op de man spelen" of iemand beledigen is niet toegestaan.
*Steun je eigen club maar respecteer ook anderen. Het beledigen van andere clubs en supporters maar ook het bewust aanpassen van clubnamen (zoals P$V, Feyenooit of Jodax) wordt niet geaccepteerd.
*Topics die enkel worden geopend om een medebezoeker of “vijandige” club aan te vallen verpesten de sfeer en zijn dus niet toegestaan.
*Opmerkingen over moderators of over beslissingen van de moderators graag voeren via een persoonlijke bericht. Algemene vragen kun je kwijt in het "Vraag het de mods"-forum.

We zijn ook bereikbaar via email: voetbaltalk@hotmail.com