facebook twitter Reactie plaatsen 
Alleen Berghuis en Vilhena zijn van topniveau''
Auteur Bericht
jerry Offline
Posting Freak

Berichten: 4.344
Lid sinds: Jul 2015
Bericht: #1
Alleen Berghuis en Vilhena zijn van topniveau''
''Alleen Berghuis en Vilhena zijn van topniveau''
Arno Vermeulen blikt terug op het jaar van Feyenoord. De Rotterdamse club won twee prijzen, maar stelde ook flink teleur in Europa en in de competitie. ''Tja, dit seizoen draait het echt alleen om PSV en Ajax; die spelen hun eigen competitie. En Feyenoord hobbelt er een beetje achteraan.''

"Dit elftal kan zich oppompen voor één wedstrijd, maar heeft gewoon te weinig basiskwaliteit om het elke week te laten zien,'' vervolgt Vermeulen in gesprek met de NOS. ''Alleen Steven Berghuis en Tonny Vilhena zijn van topniveau. Dat zou ook kunnen gelden voor Robin van Persie en Nicolai Jørgensen als ze fit zijn, maar dat zijn ze niet."

"Je kunt het ze niet kwalijk nemen, maar jongens als Bart Nieuwkoop, Tyrell Malacia en Sven van Beek zijn gewoon niet goed genoeg. Volgend jaar wordt het nog moeilijker, want het verschil met PSV en Ajax wordt alleen maar groter. Feyenoord is een hoofdpijndossier, niet alleen voor een trainer als Giovanni van Bronckhorst, maar voor elke trainer."
25-12-2018 09:39
Reageren op dit bericht
Jeli Offline
Posting Freak

Berichten: 2.453
Lid sinds: Aug 2015
Bericht: #2
RE: Alleen Berghuis en Vilhena zijn van topniveau''
Nou krijgen we van alle kanten de wind van voren, zal allemaal best, maar wat die Vermeulen zegt zal me een worst wezen, ook die Krabby overigens.
27-12-2018 10:32
Reageren op dit bericht
Reactie plaatsen