Voetbaltalk - hét forum over voetbal
Servisch internationaal Spajic op komst. - Afdrukversie

+- Voetbaltalk - hét forum over voetbal (http://forum.overvoetbal.nl)
+-- Forum: Forums (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Voetbaltalk (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Discussie: Servisch internationaal Spajic op komst. (/showthread.php?tid=5650)Servisch internationaal Spajic op komst. - patrick - 12-09-2020 20:45

Feyenoord dicht bij komst Servisch international Spajic

Uros Spajic moet de nieuwe centrumverdediger van Feyenoord worden. De elfvoudig Servisch international, een agressieve en sterke verdediger met een goede inspeelpass, komt op huurbasis over van FK Krasnodar, waar hij nu nog ploeggenoot van Tonny Vilhena is.

Spajic wordt bij Feyenoord de vervanger van Sven van Beek, die in de voorbereiding een nieuwe enkelblessure opliep en nog lang uit de roulatie zal zijn. De 27-jarige Spajic is zelf op de weg terug van een enkelblessure. Voor die kwetsuur was de elfvoudig international van Servië, die vorig jaar oktober voor het laatst in actie kwam voor de nationale ploeg, nog een basisspeler bij Krasnodar.

Spajic staat sinds 2018 op de loonlijst in Rusland. Hij maakte toen de overstap van Anderlecht. Eerder in zijn loopbaan kwam de verdediger uit voor Toulouse en Rode Ster Belgrado. Spajic, die overigens ook in de belangstelling stond van Besiktas, heeft Krasnodar vrijdag verlaten.


RE: Servisch internationaal Spajic op komst. - Jeli - 15-09-2020 10:32

Het is te hopen dat hij wel snel weer fit zal zijn, zal dat een goede concurrent voor Botteghin zijn.
Die Geertruida heeft het prima gedaan, die zal nu rechtsback gaan spelen.


RE: Servisch internationaal Spajic op komst. - patrick - 15-09-2020 18:54

Ik hoop dat ze een optie tot koop hebben bedongen. Deze heeft een paar weken nodig, maar ik verwacht er wel wat van.....de echte opvolger voor botje????


RE: Servisch internationaal Spajic op komst. - REDNECK - 15-09-2020 22:54

Er schijnt geen optie tot koop te zijn.....eerst maar eens zien spelen om te kijken of we daar van moeten balen.


RE: Servisch internationaal Spajic op komst. - Jeli - 16-09-2020 08:49

Als de optie tot koop er wel is en is zeg 6 miljoen heb je ook niks aan. Verder kan je dat als Feyenoord wel willen, maar als zijn club zegt doen we niet houd het echt op. Dit is echt voor de korte termijn en ik hoop dat hij Botteghin eruit kan spelen, die wordt er niet sneller op.