Voetbaltalk - hét forum over voetbal
Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - Afdrukversie

+- Voetbaltalk - hét forum over voetbal (http://forum.overvoetbal.nl)
+-- Forum: Forums (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Voetbaltalk (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Discussie: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge (/showthread.php?tid=4648)Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - Wolfje9999 - 29-04-2019 09:22

Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge
29 april 2019 | 08:49 - Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, door JulianAtema97

Sofyan Amrabat brak door bij FC Utrecht en daarna maakte hij voor een flinke transfersom de overstap naar Feyenoord. Daar wist hij niet door te breken, maar bij zijn nieuwe club wil dat ook niet lukken.

De middenvelder maakte na een seizoen in Rotterdam de overstap naar Club Brugge en daar speelde hij dit seizoen best vaak. Inmiddels lijkt het klaar te zijn met de speelminuten voor de voetballer, want Het Nieuwsblad denkt dat er iets gebeurd is in België met hem. ''De Marokkaan balanceert dit seizoen tussen bank en basis bij Club en mocht tijdens Play-off 1 al meermaals invallen, maar gisteren weerde Leko hem uit de kern. Mogelijk heeft de middenvelder iets uitgespookt."

Wat er precies is voorgevallen weet de ochtendkrant niet te melden, maar Het Laatste Nieuws weet dat wel. De krant schrijft dat Amrabat vrijdag op de training een elleboog in zijn gezicht kreeg van ploeggenoot Krépin Diatta en dar hij daarom niet is komen opdagen op de volgende training.

Gaat goed met onze top aankoop!


RE: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - jerry - 29-04-2019 09:32

Die is hard door de mand gevallen, eerst bij ons, nu bij Brugge


RE: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - Kazieb - 29-04-2019 09:53

Vind het nog steeds een speler met potentie. Alleen zit het ego de Marokkanen altijd in de weg.


RE: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - Jeli - 29-04-2019 14:02

Had er ook meer van verwacht, is verkocht, dus kan er niet zo mee zitten.


RE: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - Wolfje9999 - 08-08-2019 10:08

Voor de Amrabat liefhebbers onder ons Big GrinBig GrinCool

Het Nieuwsblad: miljoenenaankoop Amrabat mag bij goed bod nú al verkassen
Gepubliceerd: Donderdag 8 augustus 2019 om 07:15
Laatste update: Donderdag 8 augustus 2019 om 07:28

Een jaar na zijn komst kan Sofyan Amrabat weer vertrekken bij Club Brugge. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Amrabat, in augustus 2018 overgenomen van Feyenoord, is gewogen en te licht bevonden in België.

Voor de 22-jarige Amrabat werd een jaar geleden een slordige 2,5 miljoen euro betaald door Brugge. De voormalig speler van FC Utrecht signeerde bij Blauw-Zwart een contract voor vier seizoenen. Nu al is Brugge bereid om Amrabat te laten gaan, schrijft Het Nieuwsblad.

De werkgever van Ruud Vormer en Ajax-doelwit Hans Vanaken is al een paar weken op zoek naar een nummer zes. Dat is de positie waar Amrabat voor in aanmerking komt. Volgens de krant impliceert dit dat Brugge de rechtspoot wil laten gaan, 'indien er een goed bod komt'.


RE: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - REDNECK - 09-08-2019 21:58

Ik begreep zijn komst naar ons destijds al niet.....evenals het feit dat hij meteen zo overdreven populair was.


RE: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - Jeli - 12-08-2019 08:44

Vind dit nou niet zo een enorm spannend bericht, iedereen mag weg bij een goed bod, zo slecht heeft hij het niet gedaan daar, is alleen niet een echte basisspeler, ik heb hem bij Utrecht zeker aardig zien spelen, ook bij Feyenoord wat goede partijtjes, daarna werd het minder.


RE: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - Kazieb - 09-02-2020 11:46

Mede dankzij een uitblinkende Sofyan Amrabat won Hellas Verona zaterdag in eigen huis met 2-1 van Juventus. De oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord wordt volop geprezen in Italiaanse media.

Volgens La Gazzetta dello Sport was Amrabat zelfs de beste speler aan de zijde van Hellas. 'Terugkerend van een schorsing leverde hij een all-out performance, vol met geweldige balveroveringen en goede voortzettingen. En altijd op een hoog tempo', schrijft de toonaangevende roze sportkrant. 'Een complete speler droeg Verona, zoals hij al vaker deed.'

'Amrabat was de koning van het middenveld', voegt La Gazzetta daar nog aan toe. 'Je kunt niet anders zeggen dan dat Fiorentina geweldige zaken heeft gedaan door hem vast te leggen', wordt verwezen naar de transfer van de 23-jarige middenvelder in de zomer.

Ook de Corriere della Sera is onder de indruk van de Marokkaanse international en geeft hem een 7. 'Als hij de stofzuiger aanzet, is het moeilijk om de bal niet kwijt te raken. En de manier waarop hij zijn passes verstuurt, zijn van kwaliteit.'

De Italiaanse tak van Eurosport beloont het optreden van Amrabat met een 7,5. Slechts twee spelers krijgen een hoger cijfer. 'Duidelijke ideeën, fysieke kracht en persoonlijkheid. Hij weet altijd wat hij moet doen met de bal aan zijn voeten. Het was een geweldige test voor de middenvelder. Hij stond altijd in het hart van het spel.'


RE: Oud-Feyenoorder Amrabat uit de eerste selectie gezet bij Club Brugge - patrick - 09-02-2020 19:12

Heb het eerder gezegd,in Italië heeft hij niet die klaplopende landgenoten om zich heen, nu focus hij op zn gezin en voetbal.